Martin Linnes Molde : Fjt57bjfboowbm : Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes.

Martin Linnes Molde : Fjt57bjfboowbm : Vi i molde fotballklubb ønsker martin linnes.. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. .ayrılan norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde'ye transfer olarak ülkesine döndü. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu.

Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla 2025'e kadar. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor.

Martin Linnes Resmen Aciklandi Tum Spor Haber
Martin Linnes Resmen Aciklandi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla. Martin linnes, asıl mevkisi dışında galatasaray'da ihtiyaç duyulduğunda çok kez sol bekte de oynadı. Galatasaray'la yollarını ayıran 29 yaşındaki norveçli sağ bek martin.

Molde, linnes transferini bir videoyla duyurdu.

Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu. Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Galatasaray'la yollarını ayıran 29 yaşındaki norveçli sağ bek martin. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Martin linnes ise, sosyal medyadan yayınladığı mesajla galatasaray taraftarlarına veda etti: Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, norveç ligi takımlarından molde'ye transfer oldu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı.

Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. 29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı. Molde linnes transferini resmi hesabından duyurdu. €* 20 eyl 1991, sander.i̇lgili haberler.

Martin Linnes Spielerprofil 2021 Transfermarkt
Martin Linnes Spielerprofil 2021 Transfermarkt from img.a.transfermarkt.technology
Galatasaray'dan ayrılan martin linnes eski takımına transfer oldu. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Martin linnes 1 tem 2021'den beri kulüpsüz sağ bek piyasa değeri: Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Instagram hesabından bir paylaşım yapan linnes, galatasaray'a, türkiye'ye ve türk halkına veda. Molde, transferi sosyal medyaya yüklediği bir videoyla duyurdu. Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı.

Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı.

Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Instagram hesabından bir paylaşım yapan linnes, galatasaray'a, türkiye'ye ve türk halkına veda. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Molde transferi sosyal medyaya yüklediği bir video'yla duyurdu. Norveçli oyuncu, eski kulübü molde ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Martin linnes, aslolan mevkisi haricinde galatasaray'da gereksinim duyulduğunda oldukca sefer sol bekte de oynadı. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı. Galatasaray'da geçirdiği 4,5 yılda 146 maçta forma giyen savunma oyuncusunun sözleşmesi yenilenmemişti. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu.

29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu. €* 20 eyl 1991, sander.i̇lgili haberler. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu. Galatasaray taraftarına, türkiye'ye ve türk halkına 'hoşça kalın' demek benim için zor. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes, eski kulübü molde ile sözleşme imzaladı.

Martin Linnes Spielerprofil 2021 Transfermarkt
Martin Linnes Spielerprofil 2021 Transfermarkt from tmssl.akamaized.net
Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride bıraktığımız sezonun sonunda biten i̇smi göztepe ve trabzonspor gibi süper lig ekipleriyle de anılan linnes, molde ile anlaşarak. Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. Norveç ekibi molde, 29 yaşındaki sağ bek ile resmi sözleşme imzalandığını duyurdu. Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes'in yeni adresi belli oldu. Последние твиты от martin linnes (@m_linnes). Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu.

Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla.

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, norveç ligi takımlarından molde'ye transfer oldu. Galatasaray'dan ayrılan martin linnes eski takımına transfer oldu. Martin linnes, galatasaray formasıyla 159 resmi maça çıkarken 7 gol atıp 8 de asist yaptı. Martin linnes 1 tem 2021'den beri kulüpsüz sağ bek piyasa değeri: Son olarak galatasaray forması giyen ve serbest kalan martin linnes, ülkesinin takımlarından molde'ye transfer oldu. Norveçli sağ bek molde ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki norveçli oyuncu martin linnes, eski takımı molde ile sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki linnes, norveç ekibi molde ile resmi sözleşme imzaladı. €* 20 eyl 1991, sander.i̇lgili haberler. 2016'da molde'den transfer edilen norveçli sağ bek martin linnes, yuvasına geri döndü. Ocak 2016'da molde'den galatasaray'a transfer olan linnes, geride kalan. Molde, linnes transferini bir görüntüyle duyurdu. Galatasaray'a transfer olduğu 2016 yılında molde'den ayrılan sağ bek oyuncusu, eski takımıyla.

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren martin linnes, eski kulübü molde'ye transfer oldu martin linnes. 29 yaşındaki sağ bek, eski ekibi molde'ye transfer oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook